Sæson 2020 Kick-off
Er du allerede medlem af en triathlonklub, så gør følgende :
1. Anvend brugernavn og password som du har modtaget fra din klub.
2. Kan du ikke huske/har ikke fået brugernavn og password til Klubmodul, så klik  HER .
3. Skulle ovenstående ikke fungere for dig, kontakt din klubadministrator.
Ellers opret en profil her  Opret profil

Sæson 2020 Kick-off

Aarhus 1900 Tri – Træningsweekend

Hermed invitation til en fantastisk 2020 Kick-Off træningsweekend.

Fra fredag den 17/1 til søndag 19/1 har vi på booket plads på Idræts Center Jammerbugten, Fjerritslev, som har svømmehal, gymnastiksale og fitness.

Formålet med denne weekend er, at vi skal have det sjovt, vi skal lære ny teknik, vi skal blive trætte, vi skal lære hinanden bedre at kende, vi skal drøfte hvilke stævner, vi skal deltage i næste år som klub, og som små grupper, vi skal ……

Den grove plan er, at vi starter fredag kl. 17:00 og slutter søndag kl. 15. Basseret på dem som kommer, vil vi lave grupper og programmer, som passer til alles niveau, så mød frisk op.

Vi sover på 4 persons værelser, og der er fuld forplejning fra fredag til søndag. Drikkevarer betales særskilt.

Prisen for dette er 875 kr. for AG’ere. I denne pris er fratrukket det frivillige arbejde, der er blevet lavet i år. Alligators født fra 2002 eller tidligere kan også deltage til en pris på 975 kr.

For tilmelding klik på nedenstående link.

Hvis der måtte være spørgsmål eller idéer til denne weekend skriv til mig på en PB.

01.12.2019
17.01.2020 kl. 17.00 - 19.01.2020 kl. 15.00
Idræts Center Jammerbugten, Fjerritslev
AG-tilmelding